Lindø Rugby Sports Club

Skip Repetitive Navigational Links

Kontakt

Heidi Gillmeister
26 14 26 24

U10, U12, U14, U16

Træningstider:
Tirsdag: 17.00 - 18.00
Torsdag: 17.00 - 18.00
Træningssted:
Garbæksvej 4, 5330 Munkebo

Kontingent

Ungdom 500 kr / pr. år
Familie kontingent: + 80 kr pr. år

LRSC Ungomshold

Lindø Rugby Sports Club har gode rugby tilbud til børn i alle aldre.
Her på siden kan du følge lidt med i hvad der foregår omkring de forskellige hold.
Har du yderligere spørgsmål, eller vil du høre mere om ungdomsrugby er du velkommen til at kontakte en af de fire trænere.

Rugby - Med Sjæl, Sved & Tandbeskytter


Ungdoms året 2011 kort: Året 2011 kort:


Stævner

Vi har i 2011 deltaget i 4 landsdækkende stævner der blev afholdt i henholdsvis Hundested, Lindø , Frederiksberg og Erritsø. Lindø var den 18 Juni vært for B&U stævne, dagen startede med regnvejr men det blev heldigvis opklaring i løbet af dagen, og det blev et godt og vellykket stævne. Efter stævnet var klubben vært for U 18 landsholdssamlingen, der deltog 18 spillere. Lindø havde 2 spillere der deltog i samlingen, og begge er udtaget.

Åbent hus

Ungdomsudvalget havde i maj måned åbent hus på banen tirsdag og torsdag, hvor der var kage, frugt, saft og kaffe /the til forældrene. Der var sendt indbydelser ud via skolernes intranet, vi fik i den forbindelse 5-6 nye spillere.

Mix stævner

Er var 2 mix stævner et i Århus og et i Holstebro. Lindø deltog med 9 spillere i Holstebro, deltagerne fik et par shorts, strømper og en bluse efter stævnet.

Klub/mad aftner

Vi har i årets løb haft klubaftner hvor vi har været vært ved et billigt måltid mad, det har både været hyggeligt og skulle styrke det sociale sammenhold blandt spillere og forældre.

Sommerferie

Sommerferien er måske for lang, så vi prøvede at arrangere noget beachrugby på Nordstranden i Kerteminde men måtte desværre aflyse pga dårligt vejr. ;(

Nye trøjer

Og sidst på året fik vi endelig vores nye trøjer , det var bare lykken

Medaljer

Lindø Rugby´s ungdom blev danmarksmestre i U 13 rækken, og U18 fik Bronche samt vores U11 spillere blev plattevindere.

Sæsonafslutning

I november var der arrangement i klubben, for dels at markere medaljerne og sæsonafslutningen og ungdomsudvalget var vært med snitter, sodavand, samt kaffe og kage.
imgDisplay

Kampe